Seyahat

Güzel İnsanlar Güzel Bir Yer: Pazarcık Mountain Hotel

Güzel insanlar toplaşın… Size harika bir hotel önerisi ile geldim. Trabzon Araklı´da yer alan ve deneyimledikten sonra vazgeçemeyeceğiniz Pazarcık Mountain Hotel. Yoğun iş temposundan sonra dinlenmek ve şehir hayatından biraz da olsa uzaklaşmak mı istiyorsunuz? İlgili personeli enfes yemekleri ve kafa dinleyebileceğiniz doğasıyla bu hotel tam sizler için.

Güzel İnsanlar Güzel Bir Yer

Doğayla iç içe bir tatil deneyimi ve huzurlu konaklama için Pazarcık Mountain Hotel, ilk seçeneğiniz olacak. Seyahat esnasında tesadüfen denk geldiğim bu hoteli anlatmadan geçemeyeceğim. Seyahat sırasında ufak bir ihtiyacımız olduğunu hotelde konaklamadan bize yardımcı olabileceklerini sorduğumuzda bizleri kapıda karşılayıp güler yüzleriyle her türlü yardımda bulunan personelleri övgüyü fazlasıyla hak ediyor. O süre zarfında her türlü imkan ve ikramlarda bulunan hotele hayran kalmamak elde değildi. Bu ilgili personel ve göz alan hoteli incelemeden de edemedim. Bu sebeple personelden hoteli gezdirmesini ve tanıtmasını rica ettim. Gezdikçe çok sevdiğim ve gerek hijyeniyle gerek misafirlerine olan ilgileriyle dört dörtlük denilebilecek bir hotel olduğunu anladım. Bende sizler için eşsiz manzarasıyla göz alan bu dağ hoteli hakkında bilgi topladım.

Güzel İnsanlar Güzel Bir Yer: Pazarcık Mountain Hotel

Trabzon Araklı´da yer alan bu dağ hoteli ailenizle keyifli vakitler geçirebileceğiniz, kültürel geziler düzenleyeceğiniz konforlu bir tatil seçeneği. Eşsiz doğa manzarası karşısında farklı oda seçenekleriyle size her türlü kolaylığı sağlayan dağ hoteli, lezzetlerle dolu mutfağıyla da sizi kendisine hayran bıraktıracak. Göl manzaralı odaları, ilgili ve profesyonel personeli ve aktivitelerle dolu bu hotelde, bisiklet gezintisi, balık tutma, sinema keyfi gibi aktivitelerde yer almaktadır. Akşamları ise ailenizle açık havada ateş başı sohbetlere katılabileceğiniz alanlar yer almaktadır. Bizim en sevdiğimiz aktivite ise tam doğanın ortasında, gölün karşısında yer alan bu hotelin etrafında doğa yürüyüşleri yapılabilmesi oldu.

Oksijeni sonuna kadar hissedeceğiniz ve sizi yeniden canlandıracak bu doğa harikası bölgede böyle bir hoteli deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Tüm bunların yanı sıra bu hotelin harika bir yönü de sizler için kültürel gezi turları düzenlemesi. Ayrıca personelden öğrendiğim en güzel şey ise nereye, nasıl gitsem derdinden sizi kurtararak, sizler için hazırlanmış rotalar sayesinde Trabzon´da güzel bir gün geçirebiliyorsunuz. Dahası bu gezilerden sonra hotele döndüğünüzde sizleri bekleyen enfes lezzetlerle dolu bir restorandın olması. Sadece Pazarcık Mountain Hotel´de konaklamak için tekrardan Trabzon seyahat planları yapacağım ve mutlaka herkese ilgili personeli ve doğa harikası manzarası ile bu hoteli deneyimlemeleri için destekleyeceğim.

Pazarcık Mountain Hotel´de Yer Alan Aktiviteler

  • Bisiklet Gezintisi
  • Doğa Yürüyüşü
  • Kültürel Geziler
  • Balık tutma
  • Açık Havada Ateş Başı Sohbetler
  • Şömine Başı Müzik Keyfi
  • Sinema Keyfi
  • Çocuklar İçin Eğlence Alanları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu